Elever berättar

Qigong (Shaolin Nei Jing Qigong) utövande samt de råd jag fått från Master Jan har gjort att jag sover bättre, har mindre ont samt har gått ned tio kilo på två månader.
Johanna A

 

Hela livet har jag haft svårt att säga ifrån och sätta gränser mot andra. Hade väldigt svårt med de två sista yin övningarna. Redan i kursslutet kunde jag utföra dem. Efter månader av övning har min förmåga att säga ifrån blivit markant bättre.

Helena

 

Master Jan lär ut på väldigt pedagogiskt sätt. Under kursens gång fick jag skrattanfall. Förlösande för mig och roligt för kurskamraterna.

Camilla 

 

Jag gillar att stå i häst ställningen (Horce stance-Ma-Bu) Jag har övat i tre månader och upplever att min koncentrationsförmåga och fokus har blivit bättre.


Jan 

 

Tack för stödet, engagemanget och för svaren på alla mina frågor! Nu kan jag utföra övningarna på egen hand. Även om det ibland är roligt att vi övar tillsammans.

Gudrun

 

Jag har tränat andra Qigong stilar tidigare. Denna stil (Shaolin Nei Jing Yi Zhi Chan) är den mest kompletta stil jag stött på. Nu efter flera års övning förstår jag varför den kallas för stilen som ger ett friskt och långt liv.

Tomas